είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

από ανάγκη για επιβίωση και μόνο.

βάζεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου, με ένα και μοναδικό σκοπό να σε βάλει κι εκείνος στη δική του. και τα τελευταία δύο χρόνια αυτό το ξέχασα. απόλυτη και απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρξει μια σχέση είτε φιλική είτε ερωτική είτε οποιασδήποτε άλλης μορφής, είναι να συναντιούνται οι δρόμοι των δύο ή περισσότερων ανθώπων. αν είναι παράλληλοι, δεν υπάρχει σχέση. ψάχνω ανθρώπους που θα θέλουν να υπάρχω στη ζωή τους. όπως είμαι. και συνήθως χάνω την ώρα μου με τους άλλους. εκείνους που όσο κι αν προσπαθούν να με πείσουν, απλά δε γουστάρουν. υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που μας αγαπά. κι έρχεται η ώρα να το συνειδητοποιήσουμε. την κατάλληλη στιγμή κάνουμε το τέλειο ξεκαθάρισμα. θέτουμε προτεραιότητες. βάζουμε όρια. 
ως εδώ. δε μπορώ να σε έχω στη ζωη μου, τη στιγμή που δε με έχεις στη δική σου. όχι από εγωισμό. ξέρεις ότι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. απο ανάγκη για επιβίωση. 

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

σε συγχωρώ που ξέχασες.

οι κινήσεις πια είναι μηχανικές. θα στείλω το μέιλ και μαζί με αυτό, θα αφήσω να ξεχαστεί όλος ο πόνος, όλες οι δυσκολίες, όλα τα εμπόδια, όλα όσα μου στέρησαν μία κανονική σχέση. είμαι πλέον έτοιμη να προχωρήσω και θα το κάνω. αργά ή γρήγορα. τώρα ή το Νοέμβρη. ή το Δεκέμβρη. δε με νοιάζει. φτάνει που κατάλαβα ότι δεν πάει άλλο. και δεν είναι καθόλου αργά.  
σε συγχωρώ που ξέχασες. :-)