είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

η πιο γοητευτική γυναίκα.

αν ήταν γυναίκα, η νύχτα θα ήταν η πιο γοητευτική απ'όλες μας. η πιο σέξυ, η πιο μυστηριώδης, η πιο διάσημη. ποιός δεν έχει κάνει τρέλες ένα βράδυ με φίλους στο μπαρ και ποιός δεν έχει περπατήσει τη νύχτα μεθυσμένος στα στενά της πόλης του. ποιός δεν έχει χαζέψει τα φώτα της και ποιός δε λατρεύει να ξαπλώνει στην παραλία ή στο βουνό και να κοιτάει τ'αστέρια του ουρανού της.
τόσο υπέροχη κι όμως τόσο επικίνδυνη. πίσω της κρύβεται ένας άλλος κόσμος. μία ολόκληρη επιχείρηση. σεξ, βία, λεφτά, όπλα, ναρκωτικά, λάιφστάιλ, τιβί περσόνες που μεταλλάσσονται σε πόρνες πολυτελείας, παντρεμένοι με παιδιά που "ξεσπούν" τις περίεργες ορέξεις τους σε γυναίκες με έξτρα parts, νονοί, ξύλο, αλκοόλ. και υποκρισία. τεράστια, υπέρμετρη υποκρισία. τόση, που φτάνει να σκεπάσει ολόκληρη την υφήλιο δυο φορές, να μην κρυώνει.
κάθε βράδυ, πριν ξαπλώσω, κοιτάζω απ'το παράθυρο και τα βλέπω όλα. και ξέρω ότι όσο κοιμάμαι, παίζονται τα πιο βρώμικα παιχνίδια που δημιουργήθηκαν ποτέ. και δεν έχω εξήγηση. έχω μόνο θλίψη για μια νοοτροπία που δε θα αγαπήσω ποτέ.

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

οι άνθρωποι από το ίντερνετ.

είναι άνθρωποι. αλλά από το ίντερνετ. δεν τους ξέρεις, μα μπορεί και να τους γνωρίσεις. μερικούς ποτέ.
μπορεί να κάνεις φίλους. μπορεί και να τους βλέπεις κάθε βδομάδα ή και πιο συχνά. μπορεί ακόμα να ερωτευτείς μερικούς ή έναν. και να είστε και ζευγάρι τώρα που μιλάμε.
μερικοί ενδιαφέρονται πολύ για σένα κι άλλοι κάνουν πως ενδιαφέρονται, αλλά μετά το μαθαίνεις με κάποιο τρόπο και γίνεσαι έξαλλος. κυρίως με τον εαυτό σου που αφιέρωσε κάποιο χρόνο και ίσως κάποια αισθήματα για ανθρώπους από το ίντερνετ. συμβαίνουν κι αυτά.
μπορεί να βρεις και μια φίλη. τη ντίντι φορεγκζάμπολ. να μιλάτε κάθε μέρα και να καταλάβεις ότι δε μπορείς να ζήσεις πολύ καιρό χωρίς ν'ακούσεις τη φωνή της. σίγουρα έχεις κι άλλους φίλους στη ζωή σου, αλλά οτιδήποτε κι αν συμβεί, για έναν περίεργο λόγο, το λες πρώτα πρώτα σε κείνη. ποιος ξέρει γιατί.
μπορεί να σου φτάνει να ακούς μια φωνή. μπορεί και όχι. αλλά μπορεί ναι.
περίεργοι οι άνθρωποι από το ίντερνετ. το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι αληθινός και προσεκτικός. να ξέρεις όμως:δεν είναι όλοι τους αληθινοί.

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

όταν πέφτει η αυλαία.

είναι άνθρωποι. σαν εσένα. σαν εμένα. σαν εμάς. απλά γνωρίζει περισσότερος κόσμος την ύπαρξή τους. κι αν το σκεφτείς, μόνο αυτό είναι διαφορετικό.
λάμπουν στη σκηνή, στο γυαλί, στο πανί. λάμπουν λίγο παραπάνω από σένα κι από μένα γιατί να, ξέρουν να βάφονται κάπως πιο επαγγελματικά.
πολλοί απ'αυτούς είναι υπερεκτιμημένοι, όπως άλλωστε και πολλοί από τους "κοινούς θνητούς". αρκετοί έχουν άστρο. μα εγώ ξέρω και "άσημους" ανθρωπάκους με εξίσου λαμπρό αστέρι μέσα και πάνω τους.
ο μόνος τρόπος να τους πλησιάσεις λίγο παραπάνω, είναι να έχεις ανιδιοτελείς σκοπούς και καθαρή ψυχή. είναι καχύποπτοι, όπως όλοι οι άνθρωποι που έχουν απογοητευτεί από κάποιους που προσπάθησαν κάποτε να τους εκμεταλλευτούν.
κι αν θες πραγματικά να δεις την αλήθεια τους, να είσαι εκεί όταν πέφτει η αυλαία.