είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

πλησιάζει..



πολεμάω.πολεμάω τον εαυτό μου.πολεμάω τα συναισθήματά μου.
έχω περάσει αρκετό καιρό προσπαθώντας να πείσω τον εαυτό μου ότι όλο αυτό που ένιωθα μέσα μου ήταν ένας απλός θαυμασμός,ένας ενθουσιασμός,κάτι τέλος πάντων που θα μπορούσα να αντιμετωπίσω
απέτυχα,αλλά κατάλαβα.δεν ήταν τίποτα απ'αυτά ή μάλλον ήταν αυτά και άλλα πολλά!
βρίσκομαι σε μια κατάσταση την οποία διάλεξα και δε διάλεξα ταυτόχρονα.δεν τη διάλεξα από την άποψη ότι με βρήκε,με χτύπησε,δε με ρώτησε..και τη διάλεξα με τις μετέπειτα επιλογές μου.ενώ θα μπορούσα να το καταδικάσω από την αρχή,προτίμησα να ζήσω ότι μπορούσα να ζήσω.να πάρω ότι μπορούσα να πάρω.κι ας ήξερα τι θα ακολουθούσε.ας ήξερα ότι θα υπάρξουν στιγμές,αρκετές στιγμές,που θα λύγιζα,στιγμές που θα χρειαζόμουν βοήθεια,στιγμές περίεργες και άγνωστες..ήξερα όμως πως θα ήμουν περισσότερο ευτυχισμένη παρά πληγωμένη.περισσότερο ερωτευμένη από ποτέ.περισσότερο αφοσιωμένη σε ένα και μόνο στόχο.να σε βλέπω,να σε ακούω,να σου μιλάω,να σε ακουμπάω.

δε θα με ακούσεις ποτέ μετανιωμένη,δε θα με ακούσεις ποτέ να λέω ότι δεν άξιζε,δε θα με ακούσεις ποτέ να λέω κάτι κακό για σένα μόνο και μόνο επειδή δε σε είχα..

είναι κοντά ο δεκέμβρης..μόλις δυο βήματα..

2 σχόλια:

  1. Πολεμάς τα συναισθήματα σου;

    Είναι λάθος αλλά δε θες να πληγωθείς & να πονέσεις, κάτι απολύτως λογικό..

    Η συμβουλή μου είναι εργασιοθεραπεία ή ασχολήσου με ότι σε κάνει να μην σκέφτεσαι..!!

    Τα σέβη μου & καλώς σε βρήκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. vangel μου,ξεχνιέμαι μια χαρά όλη μέρα και ξαναπέφτω τη νύχτα! δεν έχω ανακαλύψει ακόμα τι φταίει με τη νύχτα,αλλά το χω συναντήσει και σε άλλους..σκέψου να ζούσα Βόρειο Πόλο!6 μήνες νύχτα! όχι,δε θέλω να το σκέφτομαι τελικά!χαχα
    καλό απόγευμα,καλώς ήρθες στα μέρη μου!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή