είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

εκείνη.

παλιά.πολύ παλιά.ήταν ξέγνοιαστη.μου λείπει.δεν ήξερε τι θα πει έρωτας.δεν είχε νιώσει αγάπη αληθινή.ήταν μικρή.ήταν αθώα.μόνο γελούσε πολύ.ευτυχώς αυτό ακόμα το κάνει.έχει αλλάξει.όπως όλοι.ερωτεύεται.χάνεται στους δρόμους της αγάπης.ζει μεγάλες στιγμές.και μικρές.έχει βιώσει το θάνατο.πολύ κοντά.στο μέλλον θα βιώσει και τη γέννηση.θα δει από ασφυκτικά κοντά πάμπολλες γεννήσεις.μα καμία τους δε θα φέρει πίσω εκείνους που έφυγαν.και που θα φύγουν.θα βοηθήσει κόσμο.γυναίκες.ίσως και άντρες.μα κανείς τους δε θα αναπληρώσει το κενό.το κενό που άφησαν εκείνοι που δεν τη βοήθησαν.σήμερα είναι μισή."εκείνος" είναι το υπόλοιπο.πού είναι?δεν ξέρει.μαντεύεις σωστά.τον αγαπάει.σιγά μην τον αγαπάει.είναι λίγο αυτό.τον λατρεύει.κι αυτό λίγο είναι.δεν ξέρω λέξεις που να περιγράφουν τα αισθήματά της.ξέρει τι θα πει αναμονή.ξέρει να περιμένει.ξέρει ΚΑΙ να επιμένει.δεν κάνει πίσω.έχει πολύ καλούς λόγους να κάνει πίσω.μα,όποιος τα παρατάει στη μεση της διαδρομής δεν αγαπ.. δε νιώθει όπως εκείνη.ούτε η ίδια ξέρει πόσο μπορεί να περιμένει.γι'αυτό και έβαλε deadline.για να μην το αφήσει για πάντα.μέχρι τις 7 του δεκέμβρη.λίγο της μένει.λίγο ακόμα.για λίγο ακόμα θα ναι ζωντανή μέσα από κείνον.μετά?δε γνωρίζει το μετά!κανείς δε γνωρίζει το μετά.εικάζει μόνο.

ΜΑΚΑΡΙ αυτό να μην είναι ένα από κείνα τα όνειρα που μένουν στο συρτάρι.

*αν* υπάρχεις
*ότι* κι αν είσαι
*όπου* κι αν βρίσκεσαι
*ΤΩΡΑ* είναι η στιγμή να βοηθήσεις..
σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
πολύ.

5 σχόλια:

  1. Δεν είναι ποτέ κακό να ζητάμε βοήθεια! Όμως είμαστε πολλές φορές περισσότερο δυνατοί απ' όσο νομίζουμε. Η αγάπη μας εξαϋλώνει, μας κάνει μια αέρια μάζα που χρειάζεται να μπει σε μια άλλη για να υπάρξει. Όμως υπάρχει κι ο άλλος μας εαυτός ο δυνατός που πρέπει πολλές φορές να "πατήσει πόδι" στον άλλο χαμένο εαυτό μας για να τον σώσει.
    Όταν αγαπάμε έχουμε ανάγκη από τον ΑΛΛΟ μα μην παρακαλάς. Η λύτρωση θα έρθει αναπάντεχα. Να προσέχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "παλιά.πολύ παλιά.ήταν ξέγνοιαστη.μου λείπει"

    Αφροδίτη, έχασες το σημαντικότερο πράγμα στην ζωή. Την ξεγνοιασιά.

    Τώρα, η αγάπη όταν είναι μονόπλευρη είναι πλάνη και δυστυχία.

    Καλή βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουφ, θα με σκάσεις εσυ...
    μίλησες; ή όχι;

    http://www.youtube.com/watch?v=Bh0gUrLrEJ4

    καλημερα!

    :)))

    υ.γ. ναι ναι γέλα λίγοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μικρή μου..ή μεγάλη μου.. (όπως θες!),έχεις δίκιο,μα εκείνον δε θα τον παρακαλέσω ποτέ,γιατί έτσι ρίχνω τον εαυτό μου σε ένα επίπεδο,στο οποίο θα αρχίσω κι εγώ η ίδια να λυπάμαι(εκτός του ότι θα κάνω κι "εκείνον" να νιώσει άσχημα..εκείνο που παρακαλάω είναι αυτό που λέμε «Θεό»,κάτι ανώτερο,κάτι με μεγαλύτερη δύναμη κι από το δυνατό εαυτό μου.κάτι ή κάποιον.φιλιά πολλά:*
    Ionn μου,λες αυτό να ναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε;αν είναι έτσι,τότε ας αρχίσουμε όλοι να ψαχνόμαστε,δε μας βλέπω και πολύ ξέγνοιαστους(ειδικά στην εποχή μας).καλή εβδομάδα και σε σένα φίλε μου:)

    ναύτη λατρεμένε,χαχαχα το βιντεάκι όλα τα λεφτά!έχει μείνει λιγότερο ένας μήνας και θα γίνουν όλα!!!θα σας κρατάω ενήμερους.προς το παρόν είμαι η ίδια αισιόδοξη νότα!χαχα:) καλό μεσημέριιιιι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kouklitsa den se ksero..alla exo katalavei gia poion k gia ti milas!Pragmatika me ekanes na dakruso,poli megalos erotas,agapi..Auta pou aisthanesai einai panemorfa..Apla na prosexeis giauto pou pas na kaneis stis 7.(an exo katalavei kala)Prosexe min pligotheis,oso kalo paidi k an einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή