είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

alone with my thoughts..

εδώ και λίγες μέρες βλέπω ταινίες..με έχει πιάσει αυτό το «σπιτόγατα»,μάλλον γιατί ο πατέρας μου με πρήζει που βγαίνω συνέχεια «με γκόμενους»,λέει..ε,και τρία βράδια έχω μείνει μέσα και κάνω αυτό που σου είπα.η αλήθεια είναι ότι θα πρεπε να αρχίσω να διαβάζω για την εξεταστική που έρχεται σε λιγότερο από ένα μήνα,δεν ξέρω πότε ακριβώς.αλλά το μυαλό μου κάθε άλλο παρά καθαρό και έτοιμο είναι για διάβασμα.(πριν μου πεις να ξεκινήσω και να μην το αφήνω για άλλα θέματα,σε παραπέμπω στο αγαπημένο google-ή blackle- και στον Paretto και τη θεωρία του!)
πίσω στο θέμα.the holiday,closer,PS i love you,the notebook,bridget jone's diary και έρχονται κι άλλα τέτοια.γιατί;γιατί είναι Χριστούγεννα.κι όσο κι αν λέω ότι τα Χριστούγεννα είναι για να περνάμε τέλεια με φίλους και οικογένεια έξω,δεν παύει για μένα να ναι μια ανάγκη εσωτερικής ηρεμίας.
είναι μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα.3:25.είμαι στο σπίτι ενός φίλου.θα κοιμηθώ εδώ.κοιμάται.η μητέρα του στο δίπλα δωμάτιο επίσης.μόλις τελείωσε η ταινία.ακούω γέλια από δίπλα.κοιτάζω έξω.ελάχιστα λαμπιόνια φωτίζουν αυτή την άγρια και ταυτόχρονα τόσο ήρεμη νύχτα.το ρολόι δε σταμάτησε να ακούγεται.τικ τακ τικ τακ.φυσάει και λίγο.κι εγώ εδώ,καθισμένη στον καναπέ,με το κινητό στο χέρι,μ'ένα μαξιλάρι κι ένα πάπλωμα,να σκέφτομαι όσα έκανα φέτος.όσα τόλμησα να κάνω,όσα ξέχασα να κάνω,όσα δεν περίμενα ποτέ ότι θα έκανα,όσα τελικά δεν έκανα κι όσα θα θελα να χα κάνει.φέρνω στο μυαλό την απουσία του ανθρώπου που ήταν για χρόνια στη μεγάλη καρέκλα του τραπεζιού.που τώρα αντικαταστάθηκε από μια μικρότερη,κανονική θα την έλεγες.μου λείπει η καρέκλα,μα πιο πολύ εσύ.
σε γενικές γραμμές είμαι ευτυχισμένη.θέλω να πω είμαι ευγνώμων που είμαστε όλοι υγειείς,που έχουμε ανθρώπους που μας αγαπούν,που περπατάμε,που βλέπουμε,που ακούμε,που νιώθουμε.
ίσως μετανιώνω που έφαγα λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες αλλά υπόσχομαι να το κόψω το γ@μημένο το φαγητό!χαχαχα (προσωπικό αστείο)
τι άλλο ξέχασα;καλά να περάσετε όλοι,με τους ανθρώπους σας!με το καλό να μας μπει η νέα χρονιά που ΘΑ ναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη,με λίγη πίστη και πολλή θετική ενέργεια!φιλιά και αγκαλιά μεγάλη..

8 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά και με υγεια να μπει ο νεος ετος...χχαχχχαχαχαχα

    Όσο για το φαγητο...να ησουν η μονη που χλαπακιασες να το καταλαβαινα! Ολοι γουρουνιασαμε!

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να περάσεις τέλεια τις γιορτές και πάντοτε ευτυχισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχαχαχαχα να μαζευτούμε για σφαγή coula μου!αχαχαχαχχα

    mahlerboy,επίσης γλυκούληηηηηηη<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νοου δις μουβις αλοουν!!!
    ΝΟΟΥ!!!!
    λοβ γιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενδοσκοπηση...Η μεγαλη μας φιλεναδα...Τις γιορτες...
    Και το καλο κοριτσακι...Που ακουσε τον μπαμπακα, και του κανει το χατηρι...
    Ελα να σε γνωρισω και με τις δικες μου...
    Τις γυριστρουδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα μαχαίρη μου καλέ!
    γυριστρούδες ξεγυριστρούδες,τώρα είναι η ζωή!και να βγουν και μια φορά παραπάνω δε χάθηκε ο κόσμος.το μέτρο σίγουρα τους το χεις δώσει εσύ,άστες να το διαχειριστούν μόνες τους,ξέρουν..θα δεις!

    στελίναααααα,λοβ γιού του..παραπονιάρικο κορίτσι<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλές γιορτές να έχεις.Με χαρά να σε αφήσει ο παλιός με χαρά να σε ΄βρει ο νέος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το 2011 να φέρει δημιουργία, χαμόγελο, υγεία, υπομονή, αισιοδοξία, χαμόγελο & αγάπη για όλους όσους είναι γύρω σου & σ'εκτιμούν με πράξεις!!

    Την Καλημέρα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή