είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

sweet november..

δε μπορώ να με ελέγξω.και θέλω τόσο να το κάνω!ειδικά τις νύχτες..μου λείπεις.

πέρσι τέτοιο καιρό ήμουν χαρούμενη.περίπου ερωτευμένη.βασικά ενθουσιασμένη.με κάποιον που "γνώρισα" εκεί που γνώρισα κι εσένα,την ίδια μέρα.στην πραγματικότητα εκείνος με είδε εκεί.εγώ τον είδα λίγο αργότερα..γνωριστήκαμε και καταλήξαμε φίλοι:) ακόμα είμαστε.
φέτος..ποιος θα περίμενε ότι εκείνος ο νοέμβρης θα με "βασάνιζε" ακόμα..σ'αγαπάω ρε γαμώτο..

5 σχόλια:

  1. Δε στο είπα αλλά δε μου αρέσει ο λεγαμενος...
    :)))

    Μη χαλιεσαι, παρτο ελαφριά τη καρδία και μιας και επεσες στα δίχτυα του ερωτα κοιτα να το περασεις ολο αυτο με χαμογελο! Περα απο το αν ειναι αμοιβαιος ή όχι, μας ανεβαζει!

    φιλια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περυσι τετοια εποχη ουτε καν φανταζομουν οτι θα συζουσα με την αγαπη που θα γνωριζα τετοια εποχη ...περυσι!
    κοιτα μην κολας αν δε βγηκε ερωτας , προχωρα οπως οι μηνες προχωρανε
    μην μενεις
    θα ρθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα προχωρήσω..θέλω να προχωρήσω..μένει μια μικρούλα,τόση δα,λεπτομέρεια..μέχρι να ρθει η λύτρωση!και τότε θα το αφήσω να φύγει!όπως φεύγει ο χρόνος..κι ίσως,ποιός ξέρει,του χρόνου τέτοια εποχή,να σας μιλάω για κάτι εξίσου σημαντικό και όμορφο..μακάρι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αααα μωρέ γλυκούλα μου^^...στην ζωή μας πρέπει να συνεχίζουμε...σου το προτείνω...Ο Sweet november θα μείνει πάντα στην καρδιά σου σαν μια γλυκιά ανάμνηση...Είναι δύσκολο...αλλά άκου την καρδιά σου...:)Πάντα εμείς δίνουμε το σύνθημα στην ζωή μας για να την κάνουμε χαρούμενη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή