είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

οι μεν και οι δε.

από τη μία έχουμε *αυτούς*
είναι οι άνθρωποι που δε σταματούν να σε απογοητεύουν. κάθε τους κίνηση, κάθε τους λέξη, ακόμα και κάθε σκέψη αν γινόταν, θα μας έκανε να μετανιώνουμε τη στιγμή που τους βάλαμε στη ζωη μας(ή που πήραν μόνοι τους την πρωτοβουλία και ήρθαν). λένε μεγάλα λόγια, που όμως δεν τα εννοούν. ή τα εννοούν για λίγο. ή -διάολε- τα λένε τόσο πειστικά που στο τέλος νομίζουν και οι ίδιοι ότι τα πιστεύουν. αλλά τίποτα. ψέμματα. μας κορόιδεψαν. έπαιξαν.
όμως, για δες, έχουμε κι *αυτούς*.
είναι οι άλλοι. οι άνθρωποί μας. ωραίοι άνθρωποι. τους θέλουμε δίπλα μας. μας κάνουν να αισθανόμαστε υπέροχα. κανείς άλλος δεν τα καταφέρνει τόσο καλά. είναι κοντά, κι απ'ότι φαίνεται θα μείνουν εκεί. θα προσπαθούν παράλληλα με μας να διατηρήσουν ό,τι υπάρχει μεταξύ μας. 
κράτα τους δεύτερους στη ζωή σου. από δω και πέρα. από σήμερα. θα το κάνω κι εγώ και θα ρθω να σου πω τ'αποτελέσματα.

3 σχόλια:

  1. ναι ρε γαμωτι, αυτόυς πρέπει να κρατήσουμε τους δευτερους , τουε φωτεινούς, καλημέρα
    και θέλω να μου τα πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι ομως καμια φορα και απο τη πρωτη κατηγορια μαθαινεις κατι...να αρχιζεις να ξεσκαρτάρεις.

    καλημερα

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περασαν δυο τρεις απ'το μυαλο μου διαβαζοντας την πρωτη κατηγορια και με μεγαλη μου χαρα μπορω να πω πως τους συγκεκριμενους τους εχω αποβαλλει απ' τη ζωη μου! γιατι μπορει να ερχονται επειδη το θελουν αυτοι, αλλα δεν μενουν επειδη δεν τους θελω ΕΓΩ!

    Τα φιλια μου!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή