είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Σάββατο, 8 Μαΐου 2010

καλή αντάμωση.. :)


Σε λίγες ώρες πετάω για Μόναχο..Δεν έχω καλή διάθεη,δεν έχω καλό προαίσθημα..Χα!τώρα που είπα για προαίσθημα,πρώτη φορά μου συνέβη αυτό..Είχα άσχημο προαίσθημα και βγήκα αληθινή.Βασικά τώρα γράφω για μια βλακεία,αλλά πρέπει κάπου να τα πω.Μη φοβάσαι,δεν πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες,δε θα σε κουράσω.Απλά έγινε κάτι και μου χάλασε τη διάθεση..Από κάτι χαζό και παιδικό ξενέρωσα.Όχι,δεν ξενέρωσα μαζί του,ξενέρωσα με τη φάση.Αφού ξέρεις,αυτά που νιώθω για κείνον δεν πρόκειται να τα αλλάξει καμία κυβέρνηση.Θα ρθω να εξηγηθώ από κοντά,ποτέ δε μου άρεσε η τηλεφωνική λύση "προβλημάτων"!Και τότε ελπίζω να ναι όλα πραγματικά okay.Γιατί δεν είναι,δε με ξεγελάς.Καληνύχτα,καλό μας ταξίδι!

Α!όλα μέσα μου μένουν ΙΔΙΑ..τα ""άλλα"" σβήνονται εύκολα,πίστεψέ με(και σβήστηκαν δηλαδή)..αυτά όμως εδώ μέσα δε θα φύγουν *ποτέ*.. ♥ δε *θέλω* να φύγουν ποτέ..δε *γίνεται* :| τα λέμε από κοντά..! ;-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου