είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

ζω,περιμένοντα*Σ* να ζή*Σ*ω..

Αγάπη σημαίνει να θεωρείς τον άλλο τον πιο υπέροχο άνθρωπο του κόσμου,κι ας μην είναι..
Το ξέρω ότι δεν είσαι τέλειος.Δεν το διαπίστωσα μόνη μου,μου το λένε οι γύρω μου.Για μένα όμως είσαι το τέλειο,αυτό που όμοιό του δεν υπάρχει,δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει ποτέ.Αναρρωτιέμαι κάπου κάπου πώς θα νιωθες αν ήξερες..Δεν ξέρω,αλήθεια.Θα τρόμαζες κατά πάσα πιθανότητα,δε θα άλλαζαν και πολλά λογικά.Θες άλλα πράγματα,θέλω άλλα.Τουλάχιστον έτσι θα νόμιζες.Μα δε με ξέρεις καλά.Εγώ όμως σε ξέρω..τουλάχιστον περισσότερο απ'όσο νομίζεις.Προσπαθώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ να σου αποδείξω ότι τα χρόνια που μας χωρίζουν δεν έχουν καμία μα καμία σημασία..Μια μοναδική ευκαιρία να είχα να στο δείξω..Μόνο μία!Δεν ξέρω πώς θα την εκμεταλλευόμουν,αλλά τουλάχιστον θα χα από κάπου να πιαστώ!Τώρα πάω στα τυφλά.

Μαζί μου θα ναι όλα άγνωστα,μια εντελώς νέα αρχή,που δεν ξέρω καν αν θα ήθελες να κάνεις..Θα πρέπει να τα μάθεις όλα απ την αρχή..κι εγώ το ίδιο!Γιατί ξέρω τα πάντα,και ταυτόχρονα δεν ξέρω τίποτα..
*Ντάξει,βασικά μη μου δίνεις σημασία..Κάπου κάπου μου αρέσει να ονειρεύομαι..Και στο τελευταίο μου όνειρο,στο οποίο πρωταγωνιστείς *ΕΣΥ*,έχω ζήσει τα πιο όμορφα και τα πιο περίεργα συναισθήματα,τα πιο δυνατά,τα πιο αληθινά..ΝΑΙ,αληθινά,όσο τρελό κι αν ακούγεται..
~~ένα μεγάλο "ΑΧ", και μια ερώτηση στο σύμπαν.. -Μπορεί μια αγκαλιά,ένα βλέμμα,ένα χαμόγελο να σου αλλάξει τη ζωή?Γιατί η δική μου κάπως έτσι άλλαξε..Από τέτοια απλά πράγματα.. -

υποσχέσου το,σε παρακαλώ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου