είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

το "κάρμα" μου..(μέσα!!)

Πόσο πολύ μπορεί να με νευριάζει εκείνη η διαφήμιση!!!!!!!!!??????"τυχαίο?δε νομίζω!!!" ΕΛΕΟΣ πια!!Πιο μεγάλη μ..βλακεία δεν έχω δει!!
Τέλος πάντων,το κόβω εδώ γιατί μου έρχεται στα αυτιά η ηλίθια φωνή και φάτσα του τύπου που το λέει και συνεχίζω..
Μερικές φορές η "ΤΥΧΗ" δεν είναι με το μέρος μας..ή είναι..Και πάνω που έβλεπα τηλεόραση,καθώς ετοιμαζόμουν να βγω(αυτή τη στιγμή που μιλάμε δηλαδή..) πέφτω στο γνωστό σου "trailer" κύριε "σίγμα"..Και λέω δε μπορεί!!!ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!!!όχι,όχι το περιεχόμενο του trailer,αλλά η μουσική!Αρχικά νόμιζα πως χτυπούσε το κινητό μου,μα μετά κατάλαβα..)Είναι τραγούδι που έχω συνδέσει άμεσα με σένα,που όταν το ακούω έρχεσαι στο μυαλό μου(αν έχεις φύγει και καθόλου) και τέλος πάντων,το χω βάλει και εδώ πριν-δε θυμάμαι πόσο-καιρό,οπότε έχω κατοχυρώσει αυτή την αλήθεια στο μυαλό μου..
Και κάπου εκεί σκέφτομαι τελικά αν μερικά πράγματα είναι τυχαία..(φυσικά,τι άλλο θα μπορούσε να συμβαίνει!)!Ή αν είναι "κάρμα"..Δεν πιστεύω σε αυτά,και ουδέποτε πίστευα..Στις συμπτώσεις πιστεύω..Γιατί εννοείται ότι δεν είναι "γραφτό" να μαστε "μαζί".Καταλαβαίνεις φαντάζομαι τι εννοώ..Και θεωρώ και "χαζούς" εκείνους που πιστεύουν στο "κάρμα-τύχη" και που όμως επαναπαύονται και αφήνουν τα πάντα να γίνουν έτσι απλά,από μόνα τους..
Οκ,αφήστε τα όλα στην τύχη,μην "κυνηγήσετε" τίποτα και κανέναν..θα σας βρει μόνος του.Μόνο που δε θα τον καταλάβετε,γιατί δε θα έρθει να σας μιλήσει..Θα πιστεύει κι εκείνος στο "καρμα"..οπότε θα περιμένει εσάς.

i hope you got the point..

ελπίζω να σε δω σήμερα..

δεν τον κυνηγάω,προς θεού!απλά μου χει λείψει..

(συμπλ.-4.31 τα ξημερώματα- : σε είδα επιτέλους το βράδυ,μετά από ένα μήνα και κάτι..μιλήσαμε όπως πάντα..αγκαλιαστήκαμε όπως πάντα.αστειευτήκαμε όπως πάντα.είσαι τόσο καλός..είσαι τόσο αληθινός..είσαι τόσο..σαγαπάω.απλά.περιεκτικά.καλημέρα..) :)

1 σχόλιο:

  1. όμορφο να λες καλημερα
    κι έπειτα να πηγαίνεις για ύπνο
    έτσι γεμάτος αλλα και ανάλαφρος
    ταξιδεμένος

    καλη σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή