είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

που μ'έκανες και σ'αγαπώ,και τώρα..

ας υποθέσουμε ότι δε γίνεται να συνεχίσει αυτή η κατάσταση..ότι δεν πρέπει..ή μάλλον ότι δεν κάνει να σαγαπώ άλλο..ότι επιβάλλεται να σταματήσει όλο αυτό μέσα μου..και ας υποθέσουμε ότι μπορώ ή καλύτερα ότι είμαι διατεθημένη να το προσπαθήσω..γίνεται;είναι εφικτό σε αυτό το στάδιο;γίνεται να σβήσεις από τη ζωή σου κάποιον που αγαπάς αληθινά;γίνεται να πεις «εντάξει,τον αγαπώ αλλά δεν κάνει,είναι κακό για μένα,θα πληγωθώ» και όλα αυτά;;;γίνεται να αφήσεις πίσω σου δέκα μήνες και κάτι και να αλλάξεις πορεία;να ξεχάσεις όσα σου είπε,όσα σου έδειξε,όσα σε έμαθε,όσα σε έκαναν να τον ερωτευτείς;να τον αγαπήσεις;
ΠΡΈΠΕΙ..το μισώ!να πρέπει να τα αφήσω στην άκρη..ξέρω ότι μπορώ να το κάνω(νομίζω με κοροιδεύω μπροστά στα μούτρα μου..),νομίζω ότι τέλος πάντων μπορώ να το προσπαθήσω(έλεος,τα πιστεύω όλα αυτά;;;)
έχω μπροστά μου λίγο λιγότερο από 3 μήνες..να ξεμπερδεύω..και μετά από κει να προσποιούμαι ότι όλα είναι καλά!σε όλους!να μη μπορώ να πω ότι είμαι χάλια..ότι ξαλάφρωσα,αλλά είμαι πάλι στα ίδια..ότι σε αγαπώ το ίδιο,αν όχι περισσότερο..γιατί μέχρι τώρα,δεν έχω νιώσει πιο πολύ,δεν ξέρω αν υπάρχει(κάπου εδώ με κοροιδεύεις..)!!!
ψάχνω να βρω κάτι κακό πάνω σου,ικανό να με κάνει να κάνω πίσω,ίσως και να σε μισήσω,να μη θέλω να σε σκέφτομαι..δεν υπάρχει.τέλος.δεν ήθελα απ την αρχή να το βρω και φυσικά και να θελα δε θα το βρισκα.
δεν ξέρω τις δυνατότητές μου,τι μπορώ να μου επιβάλω,ή τελικά τι μπορεί να μου επιβληθεί με το έτσι θέλω..λίγο πριν κοιμηθώ,είναι ώρα να σε αφήσω..να σε εξαφανίσω απ το μυαλό..και αν πάλι υποθέσουμε ότι το καταφέρνω για..ας πούμε δέκα λεπτά,όσο δηλαδή χρειάζεται για να αποκοιμηθώ,δείξε μου έναν τρόπο να σταματήσω να σε βλέπω στον ύπνο μου..που ακόμα και τώρα,στις σπέτσες,που είχα το μυαλό μου σε οτιδήποτε άλλο εκτός από σένα ΤΣΟΥΠ!!!πάλι εσύ!!!γαμώτο!!!να πάω να ηρεμήσω και να μη μπορώ,ΚΛΑΣΣΙΚΑ!!!τι ωραίες που ήταν οι Σπέτσες.. ;) αχ πόσα θέλω να σου πω,και δεν υπάρχουν λόγια..


μη μου δίνεις σημασία..αν δε σε έβλεπα και στον ύπνο μου,θα τανε όλα πιο γκρίζα.. :)

5 σχόλια:

  1. Φίλη μου...πόσο ίδια νιώθω με'σένα?! Εκφράζεις όσα με πλημμυρίζουν... Και δυστυχώς (ή ευτυχώς)περίπου,πάνω-κάτω η ίδια κατάσταση συναισθημάτων παίζει να'ναι... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ρέγουλο τους έρωτες!

    Ελεγε ενας φιλος, πως ο έρωτας είναι το πιο δυνατό ναρκωτικό! θελει πολυ προσπάθεια να απεξαρτηθείς, αλλά πριν το αποφασισεις να αξιζει! Γιατι καμια φορα ο ερωτας δεν ειναι της πλάκας, αλλά ειναι τοσο εντονος που αξιζει να μην απεξαρτηθεις ποτε!

    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dreamer..αγαπώ τους ανθρώπους που ονειρεύονται,και περισσότερο εκείνους που ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα..(μάλλον δεν αγαπώ ιδιαίτερα τον εαυτό μου..)«περαστικά μας»,αν και ξέρεις και ξέρω καλά πως δεν είναι τόσο εύκολο..
    αγαπημένη Κούλα..ναρκωτικά δεν πήρα ποτέ,κι όμως έμαθα τι θα πει να σαι εξαρτημένος από κάτι,κι ας είναι άνθρωπος αυτό το κάτι..έχεις δίκιο φίλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mporw kai egw na +fwnicw me tn afro0 ..
    i apopci mm ine pwc o erwtac einai can ta narkwtika ..e9i2ece kapoiec forec ce kanei xarumeni ..alla meta apo kapoio xroniko diactima cu vga2ei provlimata kai ce ckwtwnei ;/
    edw kai 3 xronia ime erwteumeni me enan an9rwpo pu dictixwc mu exei dwcei poli liga alla tn agapaw ka9e mera olo kai perissotero ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι τέλειο όλοι στην ίδια κατάσταση με σένα ήμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή