είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

περί standards..

κακά τα ψέμματα,όλοι έχουμε στο μυαλό μας κάποια standards..
για το τι σημαίνει καλό ντύσιμο,καλό φαγητό,σωστή συμπεριφορά,καλός "γκόμενος",καλή "γκόμενα"..

εγώ για παράδειγμα έχω ένα φίλο που λέει ότι αν η "γκόμενα" δεν έχει αναλογίες μοντέλου,δεν προχωράει το θέμα..
ΟΚ,ας πούμε ότι βρίσκεται ένα μπαζάκι..εεεε,σόρρυ,μοντελάκι ήθελα να πω..
βγαίνεις μία,βγαίνεις δύο,ανακαλύπτεις σιγά σιγά(γιατί με τέτοια μυαλά είσαι και ολίγον αργόστροφος..) ότι είναι όπως είπα και πριν μπάζο..το κοριτσάκι είναι πανέμορφο(εδώ συμφωνώ κι εγώ που είμαι γυναίκα) ΑΛΛΑ..υπάρχει το μεγάλο ΑΛΛΑ!Δεν της κόβει..δε μπορείς να συνεννοηθείς!Δε μπορείς γενικά να ανοίξεις διάλογο,και τα μαργαριτάρια έρχονται το ένα μετά το άλλο!Τόσο γρήγορα,που σκύβεις να τα αποφύγεις!!Όμως εσύ φίλε μου,σα γνήσιος Π@Π@Ρ@Σ,θα την πηδήξεις(εννοείται ότι θα σου κάτσει),και μετά θα την κάνεις με ελαφρά!
ΟΚ,είναι κι αυτό μια άποψη..ΜΟΛΙΣ όμως αγαπημένε μου φίλε μπήκες στη λίστα των σαβουροΛΑΛΑΛΑ(κατάλαβες..)!Είσαι φίλος μου,σ'αγαπάω,σ'εκτιμάω,αλλά δε θα θελα ποτέ να μαστε κάτι παραπάνω.Αρχικά καμία σχέση με μοντέλο η υποφαινόμενη!Και δεύτερον,είσαι κενός..ή μάλλον ΚΕΝΟΣ!πολύ κενός για μένα..

και μετά από αυτό το χαρακτηριστικό παράδειγμα,θα ήθελα να βάλω κάποια φρένα στα standards μας..ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!δε λέω να τα "ρίξετε"..συγκεκριμένα,δε λέω να συμβιβαστείτε σε ότι έχει να κάνει με σοβαρά θέματα!(πχ,είναι επιτακτική ανάγκη ο άνθρωπος που θα χεις δίπλα σου να είναι εντάξει απέναντί σου,κοινώς ειλικρινής!δε γίνεται επειδή έχει ένα cayenne ΝΑ,μετά συγχωρήσεως,να πεις ΔΕ ΒΑΡΙΕΤΑΙ..!)
αλλά ρε φίλε,εντάξει,αν δεν είναι 1.83 και είναι 1.80 σε χαλάει τόσο πολύ?
δηλαδή το ότι έχει τσίχλα στον εγκέφαλο,ότι η μόνη αγγλική λέξη που ξέρει είναι sex και φοράει το μίνι 2 χιλιοστά κάτω από μην πω πού,δε μετράνε σε αυτή τη Γη???
δεν ξέρω,δεν καταλαβαίνω,ειλικρινά!το χάνω ώρες ώρες και σκέφτομαι,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!άντρες-γυναίκες!απλά είχα παράδειγμα άντρα τώρα και το εκμεταλλεύτηκα..και επειδή το άκουσα πρόσφατα όλο αυτό είπα να το καταδικάσω "δημόσια"..
people..be REALISTIC for a moment!η ζωή είναι ωραία γαμώτο!μην τη χαραμίζετε!άλλωστε όλο και κάποιος θα βρεθεί να ξεμοναχιάσει ένα μοντέλο στο clubάκι..! ;)
Α!η Γη γυρίζει,τα πουλιά κελαηδούν και ο κόσμος ΑΛΛΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!έχω κέφια,αϋπνία και όλα αυτά!!πάει 4,σας αφήνωωωωωωωωωω!μουτς:*

bonus movie.."the truth about cats and dogs"!!! την έχω αναφέρει πάλι παλιότερα,μα απόψε ταιριάζει γάντι με την κουβέντα μας..κλείνουν τα μάτια μου :****


update! αυτό ήταν για τον Β.! σιγά σιγά ανακαλύπτω ότι έχω πολλους τέτοιους φίλους:P τι ωραία!

5 σχόλια:

  1. Μεγάλη κουβέντα άνοιξες κοριτσάκι μου!
    Να προσθέσω αν μου επιτρέπεις ότι αυτές τις γυναίκες τις παντρεύονται για φιγούρα, για βιτρίνα, για εμπόρευμα... όπως και οι κοπέλες που παντρεύονται προγούλια...
    Αποσυνδεδεμένοι εγκέφαλοι...τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο το "κι αν δεν μπορεις να κάνεις τη ζωη σου όπως την θέλεις" που είπε κείνος ο έρμος ο Αλεξανδρινος, πολυ λίγοι τό'χουνε καταλάβει...
    άσε που ακόμη κι όσοι το λένε δεν κατέχουν τι λέει παρακάτω απ την πρώτη πρόταση...

    καλημέρα σου afroOδάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εξωτερική εμφάνιση είναι κάτι που είναι αναγκαίο σε μια σχέση, είναι σημαντικό να σου αρέσει ο άνθρωπος που είσαι μαζί του, είναι αυτό που σε κάνει να θέλεις να κάνεις έρωτα, δεν είναι όμως το μόνο που χρειάζεται σε μια σχέση που δεν είναι της μιας βραδιάς. Σε νεαρές ηλικίες οι περισσότεροι δυστυχώς έχουμε κάποια stadar που περιορίζονται στην εξωτερική εμφάνιση, στην εικόνα. Μεγαλώνοντας αναζητάς πολύ περισσότερα πράγματα, ξαφνικά τα stadar αυτά εμπλουτίζονται, κάποιοι αρχικοί περιορισμοί που έχουμε θέσει περνάνε σε δευτερεύουσα σημασία, συνειδητοποιείς ότι μόλις φύγεις από το κρεβάτι αυτό που μετράει είναι να έχεις κάτι να πεις, να θέλεις να πας για ένα ποτό, να μοιράζεσαι τις ανησυχίες σου, να έχεις κοινούς φίλους, να ταξιδεύσεις, να ονειρευτείς! Μην κρίνεις σκληρά το φίλο σου, οι άντρες πρώτα ωριμάζουν σεξουαλικά και αρκετά αργότερα ερωτικά. Δώσε χρόνο, επένδυσε στον άνθρωπο και αν δεν αξίζει θα το καταλάβεις με τον καιρό. Πρέπει πρώτα να φάει τα μούτρα, να πονέσει, να βαρεθεί και μετά θα μάθει να ζυγίζει την αγάπη διαφορετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπέρα!!

    Γιαγιάκα,συμφωνούμε!!και χαίρομαι.. :)

    Ναύτη μου αγαπημένε..με έκανες να ανατρέξω στον Καβάφη,το ξέρεις,έτσι?και πάλι συμφωνώ!Με σένα και τον ποιητή,και διαφωνώ με τη ζωή που μερικοί επιλέγουν να ακολουθήσουν..Να μου πεις,εκείνοι τελικά θα υποστούν και τις συνέπειες!δική τους η ζωή,δεν επεμβαίνω:)

    Ιδιοσυχνότητα..δε διαφωνώ στο ότι μια καλή εμφάνιση είναι αναγκαία για να πλησιάσεις κάποιον,ή αντίστοιχα να σε πλησιάσει..είναι ικανή να του δώσεις μια ευκαιρία να μάθει και το μέσα σου..είναι ικανή να τον κινητοποιήσει..είναι ικανή να σου χαρίσει ευχάριστες στιγμές..ή και δυσάρεστες!
    όμως δε συμφωνώ στο ότι έχουν όλα αυτά να κάνουν απόλυτα με την ηλικία.σύμφωνοι,οι άντρες αργούν να καταλάβουν ορισμένα πράγματα,αν τελικά τα καταλάβουν..όμως αυτό ισχύει και για ορισμένες γυναίκες..επομένως θεωρώ πως είναι καθαρά θέμα ανθρώπου και προσωπικότητας..όπως και τα περισσότερα στη ζωή μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχεις δικιο πραγματικα εχουμε ξεχασει τις αξιες που παιζουν σημαντικο ρολο σε μια σχεση..συμφωνουμε στο οτι δεν χρειαζεται μια γυναικα να ειναι ασχημη..απλα οχι μονο εμφανισημη αλλα και με καλο και αγαθο χαρακτηρα..διαβασα τυχαια το αρθρο σου και πραγματικα μπραβο αυτα που λες ειναι κατι που εχει ξεχαστει στην σημερον ημερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή