είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

*αρκεί να ξαναρχίζαν όλα απ την αρχή..



αυτό το τραγούδι.στο αυτοκίνητο.γύρω στις τέσσερις το πρωί.μία από αυτές τις μέρες.μου θυμίζει εσένα.και τι δε θα δινα να ήμουν μόνη μου εκεί μέσα.να πάω όσο πιο μακρυά γίνεται.έχω ακούσει πως όταν φεύγεις μακρυά ξεχνάς.αλλά δεν το πιστεύω.
και με ρωτάω,θέλεις να ξεχάσεις;και μου απαντάω ένα μεγάλο και έντονο Ο Χ Ι.με ρωτάω,μπορείς να ξεχάσεις;μου απαντάω πάλι.αυτή τη φορά λέω πως δεν ξέρω.πριν σκεφτώ λίγο θα λεγα πάλι Ο Χ Ι.αλλά θα πω το πρώτο.
θα μείνω εδώ να το λύσω.όσο δύσκολο κι αν είναι.θα το λύσω.μ ακούς;βοήθησέ με λίγο κι εσύ και θα το λύσουμε μαζί.ελπίζω σύντομα:)

και τώρα εδώ,στο σπίτι.στο δωμάτιο.χωρίς μουσική.πρώτη φορά χωρίς.ή μάλλον μία από τις λίγες φορές.σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που σε γνώρισα.που σε γνωρίζω.πόσο τυχερή είμαι που νιώθεις όλα αυτά για μένα.ειλικρινά συναισθήματα.και που μπορείς να τα πεις.εγώ δε στα είπα ακόμη.στα έγραψα.τι δειλή που είμαι.
θα στα πω,το υπόσχομαι.στον εαυτό μου κυρίως.το χρωστάω.σε μένα.

διψάω.πίνω νερό.κι άλλο.και κρασί.κι άλλο.σταματάω.θέλω να μαι νηφάλια όταν σου πω το σπουδαίο *σαγαπώ*

ξημερώνει..

4 σχόλια:

  1. Σε διαβάζω αρκετό καιρό, αλλά πρώτη φορά σου γράφω, με άγγιξε πολύ το κείμενό σου, μου θύμισε εμένα πριν πάρα πολύ καιρό, ένιωθα ακριβώς τα ίδια που περιγράφεις και δε ξέρω γιατι.... δε ξεστομούσα τίποτα, λες και ήταν μυστικό και έπρεπε να το κρατήσω για εμένα.
    Καλημέρα :)
    Υ.Γ. Να τα πεις, να μιλησεις για οτι ακριβως σκεφτεσαι, αισθανεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γουστάρει;;; Δε μας τα ειπες αυτα!!!

    Οριστε που καθεσαι και κλαιγεσαι! Εχει αισθηματα το παιδι!

    Να του πεις το σ' αγαπω, μη το καθυστερεις αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. su a3izei pragmatikaa!!!!
    isai apo tus kaliterus an8ropus pu exo gnorisi kai pragmatika de 8elo na se xaso!!!
    8a vris tin eftixia kai 8a ti vris m'afton pu toso agapas.mi stamatisis pote na isai sinais8imatiki kai na pistevis stin agapi,gt kai go kapws etsi imai!3eri poso tixeros an8ropos inai!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. lilium,καλημέρα,καλώς ήρθες:)
    πολύ σύντομα θα γίνουν όλα σωστά,να είσαι σίγουρη..ελπίζω να τα είπες κι εσύ!φαντάζομαι πως ναι.

    coulita αμέσως εσύ,γουστάρει??χαχα
    ενημερώθηκες θαρρώ ;)

    ανώνυμε γιατί είσαι ανώνυμος?τσκ τσκ..
    σε κατάλαβα παρόλα αυτά (δε γράφουν πολλοί το "inai" έστι!) :P
    ξέρεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία,ξέρεις ότι θα μαι πάντα έτσι,ξέρεις,ξέρεις,ξέρεις!ευχαριστώ πολύ για όλα,εύχομαι να πάνε όλα καλά,ξέρεις με τι,και επιτέλους αυτή η τρελοπαρέα να φτάσει στη Νέα Υόρκη και να δείξει κι εκεί τι πάει να πει Έλληνας!χαχαχαχαχ ντάξει,το τελευταίο ήταν άκυρο,αλλά θα γίνει!!!φιλιά,τα λέμε papagalino ;) κίζζις στη μάνα σου αλήτη!την αγαπώ τη μαρτυριάρα-.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή