είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

μας κορόιδεψαν..

λένε πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.και λένε ψέμματα.
ιν φάκτ,ο χρόνος είναι ο χειρότερος γιατρός.εκείνος που αντέγραφε πάντα από τους άλλους στην εξεταστική.εκείνος που ίσα ίσα περνούσε τα μαθήματα με 5.εκείνος που στην πρακτική έκανε τα λιγότερα κι έκρυβε την ασχετοσύνη του πίσω από τη προθυμία των υπολοίπων και τη δίψα για μάθηση.εκείνος που τώρα παίρνει φακελάκι για να μας κάνει καλά.εκείνος που δε νοιάζεται πραγματικά για τους ασθενείς του.
έτσι είναι και ο χρόνος.αμείλικτος.σε βρίσκει αδύναμο και σε πατάει κάτω.σε βρίσκει σε δύσκολη περίοδο και σου θυμίζει ότι έχεις περάσει και χειρότερα.και καλύτερα.
δεν ξεχνάμε όσο περνάει.ίσα ίσα.μπορεί να μη θυμόμαστε κάθε μέρα,αλλά όταν θυμηθούμε,είναι σα να βιώνουμε επί δέκα τον πόνο.

έχω χάσει χρόνο.μα δε με νοιάζει.γιατί δεν είναι αληθινά χαμένος.αντίθετα.ήταν δημιουργικός.με έμαθε πολλά.και ο χρόνος και εκείνος.

6 σχόλια:

  1. χμ, για εξηγήσου...

    και στο είπα, νά'χεις το νου σου...

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τίποτα συγκεκριμένο Ναύτη μου καλέ..
    απλές σκέψεις.θα το κάψω σε λίγο το μυαλό,να το θυμάσαι! :) καλό ξημέρωμααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσυ "απλες" σκέψεις δεν κάνεις ποτε...
    το νου σου λέω!

    :)

    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πώς με ξέρεις όμως..!προσέχω,προσέχω:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο καλύτερος γιατρός είναι η εκδίκηση. Όταν αυτή φυσικά είναι εφικτή και χρειάζεται. Διαφορετικά απλά περιμένουμε την επόμενη φορά που θα θυμηθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O χρόνος είναι φτιαγμένος από ένα διάφανο ελαστικό υλικό. Δεν τον βλέπεις, και μπορεί ξαφνικά να φαντάζει άπειρος, άλλες φορές ελάχιστος. Και αν αποφασίσει να σε χτυπήσει τσούζει κι όλας.

    Και όχι, δεν είναι γιατρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή