είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

οι άνθρωποι από το ίντερνετ.

είναι άνθρωποι. αλλά από το ίντερνετ. δεν τους ξέρεις, μα μπορεί και να τους γνωρίσεις. μερικούς ποτέ.
μπορεί να κάνεις φίλους. μπορεί και να τους βλέπεις κάθε βδομάδα ή και πιο συχνά. μπορεί ακόμα να ερωτευτείς μερικούς ή έναν. και να είστε και ζευγάρι τώρα που μιλάμε.
μερικοί ενδιαφέρονται πολύ για σένα κι άλλοι κάνουν πως ενδιαφέρονται, αλλά μετά το μαθαίνεις με κάποιο τρόπο και γίνεσαι έξαλλος. κυρίως με τον εαυτό σου που αφιέρωσε κάποιο χρόνο και ίσως κάποια αισθήματα για ανθρώπους από το ίντερνετ. συμβαίνουν κι αυτά.
μπορεί να βρεις και μια φίλη. τη ντίντι φορεγκζάμπολ. να μιλάτε κάθε μέρα και να καταλάβεις ότι δε μπορείς να ζήσεις πολύ καιρό χωρίς ν'ακούσεις τη φωνή της. σίγουρα έχεις κι άλλους φίλους στη ζωή σου, αλλά οτιδήποτε κι αν συμβεί, για έναν περίεργο λόγο, το λες πρώτα πρώτα σε κείνη. ποιος ξέρει γιατί.
μπορεί να σου φτάνει να ακούς μια φωνή. μπορεί και όχι. αλλά μπορεί ναι.
περίεργοι οι άνθρωποι από το ίντερνετ. το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι αληθινός και προσεκτικός. να ξέρεις όμως:δεν είναι όλοι τους αληθινοί.

2 σχόλια:

  1. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι πίσω από έναν υπολογιστή...
    που μπορεί να σε νοιάζονται και να μην το καταλαβαίνεις
    μπορεί να θέλουν να σε γνωρίσουν και να σε κάνουν μια αγκαλιά
    και να μάθουν πράγματα από σένα κρατώντας τα θετικά σου ως άνθρωπος...

    αλλά να μη τους αφήνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βεβαίως το γνωρίζω αυτό. αλλά στο συγκεκριμένο κομμάτι, το ίντερνετ είναι σαν τη ζωή. ανταλλαγή ευκαιριών. αν θέλω σου δίνω, αν θέλεις μου δίνεις. ίσως δώσεις, ίσως δεν πάρεις. κάποιος σου ταιριάζει, και κάποιος όχι. γιατί απλά δε γνωριζόμαστε και ίσως αδικούμε και αδικούμαστε. ή πιο απλά και με πιο κουλ διάθεση και ματιά, δεν είμαστε σε φάση για νέες γνωριμίες. έχουμε αυτό το δικαίωμα εξάλλου. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή