είναι πράγματα που δε λέγονται από κοντά..είναι σκέψεις τυλιγμένες σε χαρτί..είναι στιγμές που θέλω να βγω και να φωνάξω..και είναι ΕΔΩ που βρίσκω διέξοδο..

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

η πιο γοητευτική γυναίκα.

αν ήταν γυναίκα, η νύχτα θα ήταν η πιο γοητευτική απ'όλες μας. η πιο σέξυ, η πιο μυστηριώδης, η πιο διάσημη. ποιός δεν έχει κάνει τρέλες ένα βράδυ με φίλους στο μπαρ και ποιός δεν έχει περπατήσει τη νύχτα μεθυσμένος στα στενά της πόλης του. ποιός δεν έχει χαζέψει τα φώτα της και ποιός δε λατρεύει να ξαπλώνει στην παραλία ή στο βουνό και να κοιτάει τ'αστέρια του ουρανού της.
τόσο υπέροχη κι όμως τόσο επικίνδυνη. πίσω της κρύβεται ένας άλλος κόσμος. μία ολόκληρη επιχείρηση. σεξ, βία, λεφτά, όπλα, ναρκωτικά, λάιφστάιλ, τιβί περσόνες που μεταλλάσσονται σε πόρνες πολυτελείας, παντρεμένοι με παιδιά που "ξεσπούν" τις περίεργες ορέξεις τους σε γυναίκες με έξτρα parts, νονοί, ξύλο, αλκοόλ. και υποκρισία. τεράστια, υπέρμετρη υποκρισία. τόση, που φτάνει να σκεπάσει ολόκληρη την υφήλιο δυο φορές, να μην κρυώνει.
κάθε βράδυ, πριν ξαπλώσω, κοιτάζω απ'το παράθυρο και τα βλέπω όλα. και ξέρω ότι όσο κοιμάμαι, παίζονται τα πιο βρώμικα παιχνίδια που δημιουργήθηκαν ποτέ. και δεν έχω εξήγηση. έχω μόνο θλίψη για μια νοοτροπία που δε θα αγαπήσω ποτέ.

3 σχόλια:

  1. Πραγματικά δεν έχω λόγια...

    κάθε λέξη σου μου έφτιαξε μια εικόνα..
    κάθε εικόνα μου "έβγαλε" ένα συναίσθημα...
    και όλα αυτά δόθηκαν σε μια μόνο πρόταση...
    την τελευταία σου...


    εύγε πραγματικά από καρδιάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πισω της κρυβεται μια ολοκληρη επιχείρηση... πωπω αφρουμπα εγραψες πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή